Vi har fått showrrom på Danmarksplass.

Det Bergenske Kaffeselskap åpner nytt showroom på Beddingen sentralt på Danmarksplass. Her er det mulig å teste ut kaffe, kaffemaskiner og vannkjølere. Vi holder til vis-à-vis legevakten og det er Sesam Sesam parkering rett i nærheten. Ta gjerne kontakt direkte med vår nye mann på salg og marked, Tor Henning Endresen på telefon: 40098709 om du ønsker å avtale en tid.

Hva skjer på showroomet
Tor Hennning forteller at her kan en booke tid for å smake på kaffe, se på ulike kaffemaskiner og vannkjølere. Vi har et showroom på beddingen nå. Vi har nettopp flyttet inn i lokalet. Vi skal utvikle showroomet og forbedre det underveis. Her er kundene vedkommen til å smake på de typene med kaffe som vi har. Det er viktig å understreke at vi selger kaffe til alle type selskaper, små, medium og store selskaper. Vi holder også på i disse tider med en kaffeløsning for de minste bedriftene som ikke har mulighet til å gå inn på en leasingavtale. På showroomet kan en blant annet få testet ut kaffemaskiner fra Primulator, Aequator og Bravilor Bonamat. I tillegg har vi gode vannkjølere fra Borg og Overström som gjør at det er lettere å få i seg nok vann i løpet av dagen.

Hvorfor skal en velge Det Bergenske Kaffeselskap mener du?
En skal velge oss fordi vi er et selskap som bryr seg om hvilken kaffe du har i kaffetrakteren din. De som jobber her de kan kaffe, det opptatt av at kundene er fornøyd. De har den beste serviceavtalen mener jeg, av alle som selger kaffe i Norge fordi den er gratis. Andre tar betalt for serviceavtaler. Det sier noe om at vi ønsker å levere kvalitet. Alle som ønsker et godt produkt, de skal ta kontakt med oss. Vi serverer grønn kaffe fra den blir plukket til den blir drukket, og vi gjør det med utstyr som også følger den stien. Jeg mener at alle som drikker kaffe på kontoret bør kontakte oss.

Grutinnsamling
Vi tilbyr grutinnsamling hos storkunder i dag. Vi er jo avhengig av at grutsinnsamlingen skal gjøres på en bærekraftig måte, det betyr at vi må ha full bil begge veier, altså at en kommer opp i et volum. Selv om vi ikke samler inn grut hos alle kunder, så vil deres kundeforhold til oss, gjøre at vi kan samle inn mer grut hos større kunder. Så selv om ikke alle bidrar med kaffegrut direkte fra sitt selskap, så vil omsetningen en genererer inn i vårt firma, gjøre at vi kan satse hardere på å utvikle nye løsninger. Om ditt selskap er opptatt av miljø og bærekraft, så er Det Bergenske Kaffeselskap for alle bedrifter mener jeg.

Er du opptatt av innovasjon og bærekraftige løsninger for fremtiden? Les gjerne mer om vår miljøvennlige kaffeavtale.

"Jeg tror mange selskaper tenker ikke på at det finnes et bedre alternativ. Visst du har hatt dårlig kaffe på kontoret i 5 år, så er det ikke automatisk sånn at du tenker at de nesten fem årene skal vi ha god kaffe. Mange har kaffemaskin på jobben og er misfornøyd. Da skal en ta kontakt med oss." Tor henning.
Vi ligger sentralt rett ved legevakten på Danmarksplass.