fbpx

Personvern og Coockies

1. Informasjon

Det Bergenske Kaffeselskap AS med organisasjonsnummer: 992 734 515 er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine data og personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn og kontaktinformasjon, kjøpshistorikk eller informasjon om interesser.

Ansvar
Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Det Bergenske Kaffeselskap AS som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler.

2. Personopplysninger

Avhengig av hvilken informasjon du gir oss, hvordan du bruker våre tjenester, og hvilke tillatelser du gir oss, har vi disse opplysningene om deg:
• Opplysninger om deg: Informasjon du oppgir når du oppretter en brukerkonto eller melder deg på nyhetsbrev, som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Du kan velge å gi oss mer informasjon om deg selv som bursdagsdato.
• Kjøpsinformasjon: Informasjon vi får når du kjøper varer fra oss, som hva du har kjøpt, kortnummer og betalingsmetode (f.eks. Visa). Om du har brukerkonto hos oss vil du få oversikt over dine tidligere kjøp i din brukerkonto.
• Kommunikasjon: Informasjon du gir oss når du har kontakt med vårt kundesenter, som eposter sendt mellom oss.
• Opplysninger om bruk på nettsidene: Informasjon vi får når du bruker vår nettside og app, som hva slags enhet du har (f.eks. mobil eller PC), IP-adresse, hvilke sider du besøker og hvilke funksjoner du bruker der.
• Profileringsopplysninger: Informasjon og antakelser vi lager automatisk basert på de andre opplysningene (nevnt ovenfor) vi har om deg, som dine preferanser og interesser og hvilke demografiske grupper du tilhører.

3. Hva bruker vi informasjonen til

Vi bruker informasjon/ opplysninger til følgende formål:
1. Tilby nettside: Vi bruker opplysninger for å tilpasse vår nettside til det tekniske utstyret du bruker. Vi kan også bruke opplysningene til å tilpasse innholdet på vår nettside til hva vi tror du er interessert i.
2. Opprette brukerkonto: Vi bruker opplysninger dersom du oppretter brukerkonto, bl.a. for å gi deg tilgang med brukernavn og passord, for å lagre din kontaktinformasjon og betalingsinformasjon, og for at du kan se din kjøpshistorikk.
3. Kundeservice: Vi lagrer opplysninger som du gir og mottar dersom du har kontakt med oss for å yte service og administrere ditt kundeforhold.
4. Statistikk: Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender for å forbedre og videreutvikle våre produkter og tjenester. Så langt det er mulig gjør vi dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.
5. Nyhetsbrev og markedsføring: Vi bruker din kontaktinformasjon (f.eks. telefonnummer og epostadresse) til å sende deg nyheter, anbefalinger og informasjon om våre produkter. Vi kan bruke profileringsopplysninger for å gjøre anbefalingene og informasjonen mest mulig relevant for deg, med mindre du har motsatt deg dette. Hvis du ønsker det, vil vi også sende deg anbefalinger og informasjon om våre samarbeidspartneres produkter.
6. Konkurranser: Vi bruker din kontaktinformasjon ( navn, telefonnummer, postadresse og epostadresse til å kontakte deg og få levert pakke om du har vunnet premie gjennom en av våre konkurranser. Denne informasjonen deles med posten eller andre leveringstjenester innenlands.

Det rettslige grunnlaget for formål 1, 4 og 5 er vår berettigede interesse i å kunne tilby, videreutvikle og markedsføre våre tjenester. Det rettslige grunnlaget for formål 2, 3 og 4 er for å oppfylle vår kontrakt med deg. Det rettslige grunnlaget for formål 5 kan også være ditt samtykke, dersom du har gitt oss dette. Det kan være nødvendig for å sende deg markedsføring dersom du ikke lenger har brukerkonto hos oss, eller dersom vi sender deg markedsføring om våre samarbeidspartneres produkter/tjenester.

4. Hvem deler vi personopplysninger med

Vi deler personopplysninger med selskaper som leverer tekniske og administrative tjenester til oss, slik som IT-leverandører. Vi har avtaler med disse for å sikre ditt personvern. Vi kan utlevere opplysninger i enkelttilfeller, eksempelvis til offentlige myndigheter, ved mistanke om lovbrudd. Hvis du samtykker, kan vi dele dine personopplysninger med våre samarbeidspartnere som beskrevet i ditt samtykke. Dette kan f.eks. være produktpromotører, slik at de kan sende deg anbefalinger og informasjon som er relevante for deg. Vi kan for øvrig dele anonymiserte opplysninger med samarbeidspartnere for bl.a. markedsanalyser og tjenesteutvikling.

5. Hvor lenge lagrer vi personopplysninger

Vi lagrer opplysninger om deg, kun så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet de ble innhentet for, eller dersom vi er pålagt å lagre opplysningene. Opplysningene vil slettes eller anonymiseres når de ikke lengre er nødvendige for å oppnå formålet. Opplysninger om deg: Hvis du har brukerkonto hos oss, sletter vi opplysningene når kundeforholdet opphører eller du ber oss om å slette informasjonen din.

6. Dine rettigheter

Du kan ha rett til å be oss å:
• Gi deg ytterligere informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.
• Gi deg en kopi av personopplysninger om deg.
• Oppdatere dine personopplysninger.
• Slette opplysninger som vi ikke lengre har grunnlag til å oppbevare.
• Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger
• Motsette deg automatiske individuelle avgjørelser, inkludert profilering.
• Gi deg opplysninger du har gitt til oss i en strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format eller, der det er teknisk mulig, be oss om å overføre disse til en annen virksomhet.
• Trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss.

Vær klar over at det finnes begrensninger i disse rettighetene. Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil ha mer informasjon om dette. Hvis du mener at vi behandler personopplysninger i strid med personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet. Før du eventuelt gjør dette, vil vi gjerne at du kontakter oss slik at vi kan besvare dine spørsmål eller oppklare eventuelle misforståelser.

7. Statistikk og cookies

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på våre nettsider for å sikre funksjonalitet på nettsiden, analysere nettrafikk og se hvilke områder på vårt nettsted du har besøkt.

• Analyse og statistikk: Vi bruker cookies til å utarbeide statistikk om våre besøkende på nettsiden for å få oversikt hvilke produkter våre kunder er mest interessert i og for å videreutvikle innhold, tjenester og produkter. Vi samler inn informasjon om trafikk på nettsiden gjennom analyseverktøyet Google Analytics. Informasjonen som blir hentet inn fra en informasjonskapsel sendes til Google og lagres på utenlandske servere i USA. Google analytics sine retningslinjer for personvern kan du lese mer om her.
• Tredjepartsinformasjonskapsler som kommer fra Facebook og Instagram brukes til å analysere og forbedre annonsering av produkter og tjenester. De fleste nettlesere er innstilt til automatisk å akseptere cookies, men du kan selv endre disse innstillingene i din nettleser. Mange nettsider fungerer ikke optimalt om en velger å skru av støtte for cookies. Hvordan håndtere informasjonskapsler finner du på nettvett.no.

8. Endringer i personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil få beskjed om endringer av betydning. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden. 

9. Kontaktinformasjon

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, kan du benytte følgende kontaktinformasjon:
Kontaktperson: Kenneth Mikalsen
Telefonnummer: 55 24 63 03/ 41 42 62 99
E-postadresse: post@kaffeselskap.no
Adresse:
Det Bergenske Kaffeselskap AS
Valestrandsvegen 372
5281 Valestrandsfossen.