fbpx

Grutenprosjektet

Vi samler inn gruten fra storkunder som Eviny (tidligere BKK.), Orkla Foods Norge avdeling Toro Arna, KCA, Domstein Sjømat AS, Head Energy Solve, Vegmerking Vest og Neumann Bygg Midtun. De er våre kunder i dag. Dette gjør vi for å redusere kaffeavfallet og lage ny næring i stedet. Hittil har vi løst logistikken, fått en start på det volumet vi trenger og funnet hvem vi skal samarbeide med. Vi har kommet godt i gang med prosjektet, men har fremdeles en vei og gå. Det er nå eventyret starter. Hvordan dette går videre, finner du ut om du følger med i kommende episoder.

Vi kommer til å lage en rekke videoer som dokumenterer reisen til gruten. Vi har nå laget del en, hvor vi besøker Eviny i sitt nye hovedbygg i Bergen. Kjetil Jensen forteller litt om hva han syns er spennende med prosjektet.

Reisen til gruten del 1

Det Bergenske Kaffeselskap presenterer «reisen til gruten del 1.» I denne videoen besøker vi Eviny (tidligere BKK) i sitt nye hovedbygg i Bergen. Her henter vi ca 10 tonn kaffegrut i året. Dette er grut som ellers ville blitt avfall. I stedet samler vi inn gruten for å skape ny næring. I videoen møter vi Kjetil Jensen fra Eviny som forteller litt om hva han synes er spennende med grutenprosjektet.  Les gjerne mer her. 

Ønsker du at din bedrift skal sende gruten sin inn på samme reise?

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding, så ringer vi deg opp igjen eller svarer på din hendvendelse.