Kaffe

Vi er stolt over å kunne levere kaffe fra vår hovedleverandør Arvid Nordquist. Serien kommer med et bredt utvalg av kaffe. Her vil de fleste finne en kaffe de liker. Kaffen består av 100% bærekraftssertifiserte kaffebønner. I tillegg er kaffe fra Arvid Nordquist 100% klimakompensert.
Ring oss på tlf 55 24 63 03 eller send oss en melding under om du ønsker å vite mer

Kaffe fra Arvid Nordquist. 

Den består av 100 % bærekraftssertifiserte kaffebønner. Dette betyr at det garanteres at det blir brukt bærekraftige jordbruksmetoder og at arbeidsmiljø og arbeidsvilkår er bærekraftige i hele kjeden av kaffeproduksjonen. Dette gjøres gjennom en kombinasjon av UTZ-, Fairtrade-, Rainforest Alliance- og KRAV-sertifisert sortiment.

100% arabicabønner
Kaffen blir laget av 100% arabicabønner av høyeste kvalitet. Plantene vokser i høytliggende strøk og modnes langsomt. Når de finner bønder som lever opp til de strenge kvalitetskravene, inngås det langsiktige avtaler. Dette skaper trygghet for bøndene, som dermed kan gjennomføre tiltak for å beskytte innhøstingen, miljøet og kaffearbeideren.

Grønnere forpakning
I tillegg brukes det bioplast av fornybare ressurser til embalasje. Denne bioplasten reduserer karbonutslipp med 56% sammenlignet med konvensjonell plast basert på fossilt brensel. Hos Arvid Nordquist benyttes et emballasjemateriale som inneholder bioplast avledet fra finsk tallolje, et biprodukt fra skogsindustrien

Det kunden ønsker

Vi møter våre kunder på deres ønsker. Vi prøver så langt det lar seg gjøre å levere det merket kunden ønsker av kaffe. For de som elsker filterkaffe så har vi merkene blant annet Friele, Krone kaffe og Evergood. Vi har 13-års erfaring på kaffe og kaffemaskiner. Den erfaringer deler vi gjerne med deg og hjelper deg til å velge rett kaffe ut fra dine behov og kriterier.