Følg oss gjerne på sosiale medier.

Kaffetips: Vil du ha god kaffe på tur?

Er du en av de som kvir seg til å ta kaffe med på tur, fordi den smaker så sabla dårlig på termosen? Da kan det være at den rett og slett trenger seg en ordentlig rengjøring.

Uten ren termos, smaker kaffen beskt. God kaffe i termos forutsetter både en ren kaffetrakter og en ren termos. Det finnes mange kjerringråd for vask av kaffekanne/ termos, men mange av disse kan skade kaffekannen. Vi anbefaler derfor et renseprodukt som er laget for rens av kaffekanner eksempelvis Cleare drop – Rens kanne og termos. Den finner du i vanlig dagligvarebutikk. Rens kaffekannen og sørg for rene deler på kaffetrakteren før du lager kaffe. Før du legger ut på tur: Varm gjerne opp kannen på forhånd med varmt vann. Tøm ut. Hell kaffen oppi med en gang den er ferdig. Server helst i løpet av 30 minutter. God tur:-)

Vi anbefaler derfor et renseprodukt som er laget for rens av kaffekanner, eksempelvis Cleare drop – Rens kanne og termos.