fbpx

Det Bergenske Kaffeselskap

En bedre kaffehverdag

VI LEVERER KAFFEMASKINER OG VANNKJØLERE TIL SMÅ OG STORE BEDRIFTER. KJØP ELLER LEIE. KONTAKT OSS PÅ TLF: 55 24 63 03.

Vår kaffenerd Øyvind

Vår kaffenerd Øyvind Reigstad er lidenskapelig opptatt av god kaffe. Han hjelper deg gjerne med å finne rett maskin og rett kaffe ut fra hvilken kaffe du liker. Noen ganger hjelper det å smake seg frem. Det er Øyvind som stiller inn kaffemaskinene for å gi deg et optimalt resultat.

Et stort engasjement

Vi har 13 års erfaring og kompetanse på levering av kaffe, kaffemaskiner og vannkjølere. Kenneth Mikalsen startet Det Bergenske Kaffeselskap i 2008, og som de fleste grundere vet, må man brenne for det man gjør for å lykkes. Det gjør Kenneth og resten av teamet i Det Bergenske Kaffeselskap. Vi har alle til felles at vi ELSKER kaffe, vi streber etter å være best på service og være tilgjengelig for våre kunder.

Miljø

Bærekraft i flere ledd.

Vi satser på miljøet: Det Bergenske Kaffeselskap er opptatt av kvalitet, bærekraft og miljø. Våre kaffemaskiner er produsert av Bravilor og Aequator som begge har Miljø og Kvalitetsstyringssertifiseringene ISO9001 og ISO1400. Vår hovedleverandør av kaffe Caffè Carraro oppfyller de høyeste kvalitets- og produksjonsstandarder på internasjonalt nivå. I tillegg til å levere bevisste produkter, har vi lurt på hvordan vi og våre kunder kan gjøre endringer av betydning. Vi har derfor allerede startet med et forprosjekt med innhenting av gruten fra våre største kunder, fordi vi ønsker å finne løsninger for fremtiden på hvordan vi kan lage ny næring av kaffeavfall.

Nyt en kopp kaffe

Siste nyheter.